Productie Studio

Begane grond

Studio

Onze studio ruimte (8m breed x 15m diep en 4.3m hoog) is voorzien van de volgende faciliteiten:
– Overheaddeur van 3.5m breed en 3.5m hoog
– Limbo wand van 6.5m breed en 4.2m hoog
– 3 vaste trussen aan het plafond met een draagvermogen van 500 kg per trussbaan.
– 1 spoelbak, handig om even snel je handen te kunnen wassen.
– Led daglicht werkverlichting
– Rondom zwarte gordijnen van geplooid wol, zo heb je direct de akoestiek onder controle! (ook het plafond is beplakt met speciale geluidstegels)
– Cambo zuilstatief, het werkpaard voor de product / fashion fotograaf!
– Div tafels en stoelen, maar het jezelf zo comfortabel mogelijk
– Toilet en wasbak in de hal

“Bij een twee-daagse filmproductie voor een van onze klanten hebben we gebruik gemaakt van de studio van Olaf. Verrassend ruim voor de crew, alle faciliteiten beschikbaar en vooral ook erg mooi centraal gelegen in het land. Hierdoor was het voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien was de support van Olaf zelf, het directe schakelen, de juiste materialen en het netwerk aan de juiste mensen waar hij over beschikt, zeer waardevol. Absoluut voor herhaling vatbaar!”

BRONS + TEN KATEĀ 

1e verdieping

Visagie & Styling

Onze visagieruimte is voorzien van een in hoogte verstelbare make-up spiegel tafel. Wel zo fijn toch dat je zowel zittend als staand kunt werken! Natuurlijk hebben wij ook voldoende vaste kledingrekken, je kunt ze dus met kledinghanger en al in 1x ophangen!

Keuken & Koffiebar

Wie houd er nu niet van een verse en warme lunch! Leef je uit in onze ruime keuken, welke van een hoop gemakken voorzien is, zoals bijv een (stoom) oven, inductiekookplaat, grote afzuiger, potten en pannen etc. Ook food producties zullen zich helemaal thuis voelen.