Gaffer

Lichtman met eigen lichtbus, vol met oplossingen voor het werken met filmlicht op locatie. Licht maken voor foto en filmproducties is meer dan alleen maar heel veel licht toevogen, vaak is het weglaten en controleren van het bestaande licht al een enorm verschil. Wat wij met licht doen is meer dan alleen maar het oplossen van het tekort aan licht, wij maken sfeer en geven vorm aan het onderwerp!

Wij hebben een mooie eigen set aan licht in de bus (HMI daglicht koppen, Skypanel met Chimera, Quasars, ledmatten, 4×4 Butterfly, Kino’s, Profielspots, Led op V-lock’s etc.) Waar nodig schalen we op naar het inhuren van de juiste middelen, van enkel een specifieke lampkop tot complete vrachtauto’s. Wij werken samen met proffesionele zzp’ers waar nodig, om zo als een goed team garrant te staat voor het beste resultaat.

Misschien goed om te weten…
Wij beschikken over een Rijbewijs C, BHV Gecertificeerd, en staan voor veiligheid!

 

Duidelijkheid

Wij werken met een vaste dagprijs. Deze is gebasserd op 10 aanwezige uren op de set, inclusief het gebruik van onze eigen lichtbus. Mocht je een offerte willen op maat, stuur ons dan even een berichtje via het onderstaande contactformulier. Wie weet top op de set bij jullie commercial, videoclip, bedrijfsfilm, fotoshoot, of andere leuke productie.